A aparut primul trailer al filmului Star Trek Beyond

Trailer oficial Star Trek Beyond

Prezentarea unuia dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016!

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii seriei Star Trek, producatorul filmului lansand in mod oficial un prim trailer. Asa cum probabil stiti deja, Paramount este producatorul noului film Star Trek Beyond, acest trailer anuntand o noua creatie de zile mari a studiourilor americane, filmul urmand a fi lansat in anul 2016.

Daca ar fi sa ne ghidam dupa ceea ce au anuntat cei de la Paramount, acest trailer trebuia lansat pentru prima data chiar inainte de debutul unui alt film de succes: Star Wars The Force Awakens. Cum industria este destul de volatila iar cererile din partea fanilor sau diferitele schimbari de strategie conduc de fiecare data la modificari neasteptate, planurile initiale au fost date peste cap.

Acum 2-3 zile a scapat pe internet un video care nu era nimic altceva decat un intro in limba germana ce se potrivea destul de mult cu un potential trailer. De fapt, acest leak scapat pe internet a fost si rampa de lansare a trailerului oficial, in urma cu putine momente fiind lansata si varianta internationala a traierului Start Trek Beyond.

De regia acestui film nu s-a mai ocupat JJ Abrams, unul dintre cei mai apreciate personaje ale industriei. Acesta a fost extrem de ocupat cu premiera celei mai recente productii Star Wars iar locul sau a fost luat de Justin Lin, persoana care a stat in spatele unei alte creatii foarte bune din acest an: Fast & Furious.

In eventualitatea in care ati dat deja play traierului, melodia de pe fundal este Sabotage, o creatie a trupei Beastie Boys. Aceasta ruleaza in prima faza a materialului, in portiunea in care sunt prezentati membri echipajului. Ca un detaliu despre principalul snur al actiunii, nava in care se perinda membrii prezentati este condusa cu meticulozitate printr-un camp de asteroizi, intamplarile fiind dintre cele mai variate si mai neasteptate.

Odata urcati la bordul navei Enterprise, se pare ca lungul drum strabatut le da mari batai de cap celor care conduc misiunea. Ajung intr-un taram necunoscut, o lume ciudata si foarte diferita de ceea ce erau ei obisnuiti, amenintarile de care au parte fiind la tot pasul. Un minut si jumatate de actiune prezentata intr-un trailer al filmului Star Trek Beyond, creatie cinematografica pe care o puteti urmari pe marile ecrane abia din luna iulie a anului 2016.

Pasionat de tehnologie, Electroclub.ro reprezinta locul in care analizez si imi expun opinia despre aparatura electronica si electrocasnica. Aici veti citi ghiduri utile, sfaturi despre cum sa alegeti cele mai potrivite aparate electronice, IT sau electrocasnice pentru uz personal sau pentru acasa.

Niciun comentariu la acest articol

      Lasă un comentariu