BeON – Sisteme de iluminare antiefractie sau becul care te fereste hoti

beon smart bulb

Numarul tot mai mare de spargeri a condus la conceperea unor sisteme cat mai inteligente, adevarate aparate de contracarare a hotilor si a tentativelor de furt. De regula, spargerea unei locuinte are loc atunci cand proprietarii nu sunt acasa, vacantele fiind un prilej excelent pentru hoti de a-si intra in rol.

Va numarati printre cei care au fost victimele unui furt sau doriti sa preveniti acest incident in momentul in care plecati intr-o vacata? Acum nu mai este nevoie sa lasati becurile aprinse sau televizoarele din diverse camere pentru a da de inteles hotilor ca cineva se afla in casa, asta pentru ca a fost lansata o noua gama de becuri inteligente capabile sa se autodeclanseze in anumite intervale de timp.

In plus, a lasa in permanenta becurile aprinse nu mai reprezinta un semnal de alarma pentru hotii care analizeaza indelung o locuinta ci un indiciu al superficialitatii proprietarului. Este cert faptul ca un hot profesionist nu mai poate fi derutat de un bec aprins 24/24 7/7, becurile BeON preluand din obiceiurile tale astfel incat declansarea sa se faca intr-un anumit interval orar.

BeON este un bec de tip smart bulb care a fost proiectat in vederea oferirii unei protectii sporite impotriva jafurilor. Chiar daca nu esti acasa, un bec inteligeng BeON se va aprinde si se va stinge pastrand o buna parte a obiceiurilor membrilor familiei. Nu putem asimila produsul cu un banal bec cu temporizator datorita faptului ca acest model este cu mult mai inteligent. Cu ajutorul unui sistem SMART, un sistem de becuri BeON este capabil sa se declanseze dimineata, simuland in acest fel trezirea membrilor familiei, dar si in serile de sambata, atunci cand obisnuiti sa petreceti timp alaturi de familiei.

Functia este una cat se poate de simpla si poate fi accesata cu ajutorul unui smartphone sau a unei tablete. Este necesar sa instalati mai multe becuri BeON pentru a fi in masura sa simulati activitatile din diverse incaperi, sincronizarea fiind posibila printr-o conexoune de tip Bluetooth.

Pentru a-i putea pacali chiar si pe cei mai iscusiti hoti, puteti simula diverse activitati casnice din camerele locuintei voastre. Aprinse simultan sau intr-o anumita ordine, becurile vor da impresia unei activitati in anumite zone ale locuintei, un semn pentru hoti ca in casa voastra exista persoane care se comporta absolut normal.

Siguranta functionarii se materializeaza printr-un sistem de declansare propriu, fiecare bec BeON cu o putere de 800 lumeni(echivalentul a 60W pentru un bec normal) fiind prevazut cu un acumulator propriu. Chiar daca exista o pana de curent sau un accident al tabloului de comanda, sistemul va functiona optim pentru a tine hotii la distanta.

Pana in acest moment v-am oferit doar vesti bune dar si solutia prin care sa puteti garanta integritatea propriei locuinte in perioada in care nu sunteti la domiciliu. Din pacate, o astfel de facilitate are si un pret destul de piperat, un pachet de 3 becuri inteligente BeON avand un cost de aproximativ 200 de dolari.

Pasionat de tehnologie, Electroclub.ro reprezinta locul in care analizez si imi expun opinia despre aparatura electronica si electrocasnica. Aici veti citi ghiduri utile, sfaturi despre cum sa alegeti cele mai potrivite aparate electronice, IT sau electrocasnice pentru uz personal sau pentru acasa.

Niciun comentariu la acest articol

      Lasă un comentariu