Cum arata Noua Zeelanda vazuta cu ajutorul Google Street View

noua zeelanda

Daca publicatiile de sport ar fi hotarat sa aduca in discutie despre reprezentativa de rugby a Noii Zeelande, proaspat campioana mondiala de altfel, Electro Club ramane in continuare axata pe oferirea unor noutati cu si despre aparatura electronica si IT.  Astazi o sa vedem care sunt noutatile din tabara celor de la Google, mai exact din ograda aplicatiei Street View.

Foarte mediatizata in ultima vreme, aplicatia Street View dezvolta si numeroase puncte pozitive si unul dintre ele il vom prezenta astazi. Daca v-ati imaginat cum ar fi sa calatoriti prin toata lumea insa nu stiti daca acest lucru ar putea fi posibil datorita rationamentelor financiare, iata ca Google Street View ne mai indulceste putin aceasta povara. Exista o intreaga colectie a destinatiilor pe care le puteti explora folosind Street View air cea mai noua aditie este Noua Zeelanda.

Parteneriatul a fost incheiat intre Google si Departamentul de Conservare din Noua Zeelanda, in acest moment fiind posibila parcurgerea turului care poarta numele de Great Walks. Sunteti purtati pe drumuri despre care nu stiati niciodata ca exista, taramuri cu adevarat fermecate pe care puteti poposi ori de cate ori simtiti nevoia sa va relaxati urmarind, totodata, imagini efervescente dintr-o tara cu o istorie variata: Noua Zeelanda.

Patrundeti pe carari mai putin mediatizate si observati doar o mica parte a locurilor reprezentative ale acestei tari. Imaginile pe care Google Street View vi le ofera sunt de o calitate foarte ridicata si folosesc tehnologia 360°, mai multe peisaje populare urmand a va fi prezentate in toata splendoarea lor. Lacul Waikaremoana sau cea mai inalta cascada din Noua Zeelanda reprezinta atractii pe care le puteti explora din fata calculatorului, amanunt care poate constui un intro pentru ceea ce s-ar putea numi sejurul vostru in Noua Zeelanda.

Amatorii de senzatii tari cat si pasionatii de turism vor ramane impresionati de frumusetea peisajelor, numeroase trasee ce pot fi strabatute pe durata a mai multor zile urmand a va fi puse la dispozitie in mod gratuit prin aplicatia Street View. Trasee montane spectaculoase, poteci despre care putini turisti au aflat, paduri exotice de o frumusete rara…sunt doar cateva dintre adevaratele comori ale Noii Zeelande.

Mai multe detalii puteti parcurge pe unul dintre site-urile concepute de Google pentru acest proiect. Detalii aici

Pasionat de tehnologie, Electroclub.ro reprezinta locul in care analizez si imi expun opinia despre aparatura electronica si electrocasnica. Aici veti citi ghiduri utile, sfaturi despre cum sa alegeti cele mai potrivite aparate electronice, IT sau electrocasnice pentru uz personal sau pentru acasa.

Niciun comentariu la acest articol

      Lasă un comentariu