Cum faci un smartphone Android sa se miste mai repede?

super touchUn smartphone Android de generatie veche va avea intotdeauna sincope in momentul in care faceti update la o versiune mai noua. Fie ca e vorba despre dotarea hardware mai precara, fie ca este vorba despre o incompatibilitate intre hard si soft, cert este ca aceasta problema va da mari batai de cap si, de ce sa nu recunoastem, devine de foarte multe ori una agasanta.

Mai nou, un chinez a dezvoltat o aplicatie dedicata exclusiv telefoanelor care ruleaza pe Android ce se traduce printr-o fluidizare a intregului proces de functionare. Daca ne referim la interfata, imbunatatirile sunt evidente si putem afirma asta in urma unui test facut pe un Samsung Galaxy S4.

Ce face mai exact acest soft? Pur si implu ofera o fluiditate mai buna, atat in meniu cat si in anumite aplicatii. Setand un nivel de optimizare adecvat, poti uita de momentele in care smartphone-ul tau se bloca din cvarii motive. Aplicatia poarta numele de Super Touch si o puteti testa descarcand-o din portalul Google Play, ea fiind oferita in varianta gratuita.

Multi il vor asimila cu un sistem ce implica rootare insa va asiguram ca acest soft nu este de acest gen. Ce-i drept, rezultatele sunt similare insa importanta este si maniera prin care un utilizator mai putin experimentat ajunge la ele.

Super Touch va prinde cu siguranta pentru ca este o aplicatie care ofera un tuning considerabil fluiditatii telefonului vostru. Smartphone-ul va fi mult mai fluid iar fiecare task pe care il predati se va desfasura mult mai rapid. Chiar si atunci cand faceti modificati de setari, navigati printr-un album, sunteti conectat pe o pagina web sau va jucati, veti simti imbunatatiri cat se poate de consistente.

Pana la momentul lansarii oficiale, aplicatia a fost testata pe un smartphone Xperia Z3 si un Nexus 5X insa rezultatele nu au fost foarte elocvente. Ambele smartphone-uri sunt foarte bine echipate din punct de vedere tehnic si era dificil ca imbuntatirile sa fie intr-atat de evidente.

Totusi, daca sunteti posesorii unor smartphone-uri Android Lollipop sau chiar si generatii mai vechi, Super Touch este o solutie de luat in calcul.

Pasionat de tehnologie, Electroclub.ro reprezinta locul in care analizez si imi expun opinia despre aparatura electronica si electrocasnica. Aici veti citi ghiduri utile, sfaturi despre cum sa alegeti cele mai potrivite aparate electronice, IT sau electrocasnice pentru uz personal sau pentru acasa.

Niciun comentariu la acest articol

      Lasă un comentariu