Cum sa incarci o baterie in 10 minute? Huawei are solutia!

baterie HuaweyHuawei se numara printre producatorii in voga, nu de mult timp incheind noi colaborari cu personaje celebre din sport sau industria cinematografica in vederea promovarii produselor companiei. In paralel, Huawei investeste sume consistente in rezolvarea uneia dintre principalele probleme ale utilizatorilor de smartphone-uri si tablete: autonomia bateriei.

Prelungirea duratei de viata a devenit un adevarat obiectiv pentru Huawei si alte companii producatoare de device-uri portabile, utilizatorii dorind metode mult mai eficiente. Daca acumulatori precum cei Litiu-Aer sunt inca in stadiu de cercetare, Huawei contracareaza si ofera o solutie de avarie care se poate dovedi extrem de utila insa.

Noua tehnologia propusa de compania asiatica implica reducerea timpului de incarcare de pana la 10 ori. Astfel, poti oferi smartphone-ului tau marca Huawei o durata de viata de cel putin 12 ore incarcandu-l doar cateva minute. In cifre, Huawei se lauda cu posibilitatea de a incarca bateria unui telefon la pana la 50% din capacitatea ei normala in doar 5 minute de conectare la o priza conventionala.

Ca o comparatie cu ce regasim in acest moment pe piata, o baterie uzuala se incarca in aproximativ 2-3 ore. QuickCharge, o solutie brevetata de cei de la Qualcomm este putin mai rapida insa si ea necesita aproximativ o ora pentru o incarcare completa. Huawei devine cea mai eficienta companie din punct de vedere al timpului de incarcare al unui acumulator, chiar si un model cu capacitatea de 3000 mAh reusind sa se incarce pana la 48-50% dupa doar 5 minute de alimentare.

Testele sunt mult mai elocvente, o baterie incarcata in doar 5 minute cu ajutorul noii tehnologii Huawei oferind numai putin de 7 ore de convorbiri continue. Pe langa solutia dedicata telefoanelor si tabletelor, una extrem de indrazneata, Huawei se axeaza si pe solutii pentru smartwatch-uri. Conform testelor aferente, bateria de 600 mAh a unui smartwatch se poate incarca la 68% din capacitatea sa in doar 2 minute de la declansarea alimentarii propriu-zise.

In aceste conditii, tehnologia celor de la Huawei devina lider de piata in ceea ce priveste timpul de incarcare al acumulatorilor, ea fiind secondata de Qualcomm QuickCharge 3.0, care promite o incarcare de 80% in doar 30 de minute.

Lansarea oficiala va avea loc simultan cu noile procesoare Snapdragon de anul viitor si nu va implica o durata de viata mai mare a bateriei. Problema autonomiei inca este una de actualitate insa Huawei doreste sa va ajute in ceea ce priveste momentele in care doriti o reincarcare rapida si eficienta. Prezenta unui incarcator compatibil va scuteste de orice emotie in diminetile in care telefonul vostru este descarcat, o alimentare de 10 minute garantandu-va Full Battery si o disponibilitate garantata.

Pasionat de tehnologie, Electroclub.ro reprezinta locul in care analizez si imi expun opinia despre aparatura electronica si electrocasnica. Aici veti citi ghiduri utile, sfaturi despre cum sa alegeti cele mai potrivite aparate electronice, IT sau electrocasnice pentru uz personal sau pentru acasa.

Niciun comentariu la acest articol

      Lasă un comentariu