Cum va arata Iphone 7 si ce specificatii propune Apple

iPhone 7Lansand de aproximativ doua luni versiunea 6S a lui iPhone, cei de la Apple se gandesc mai degraba la ce inovatii sa aduca viitoarei versiuni a acestei serii. Stim cu totii ca versiunile S ale iPhone-urilor nu au fost nimic altceva decat lianti intre vechea si noua generatie, despre viitorul lui iPhone 7 discutandu-se inca de acum.

Se preconizeaza ca iPhone 7 va fi lansat in toamna anului 2016 iar cei de la Apple par a lucra din greu pentru a veni cu o versiune cat mai apropiata de dorintele fanilor acestui smartphone. Discutiile pe baza lansarii viitorului model iPhone nu intarzie sa apara, unul dintre cei mai faimosi artisti din domeniul randarilor lansand deja o varianta care atrage toate privirile.

Numele sau este Jermaine Smit, un nume sonor despre care suntem convinsi ca ati mai auzit si in trecut. Este faimos pentru randarile pe care le face iar viitorul iPhone imaginat de acesta arata intr-adevar foarte bine. Linia antenei de pe capac absenteaza in viziunea lui Jermaine, in timp ce specificatiile hardware sunt preconizate dupa cum urmeaza:

  • memorie RAM de 2GB
  • spatiu de stocare intern intre 32 si 128GB
  • camera foto cu tehnologia OIS+ si senzor de 16MP
  • display Super AMOLED capabil sa sustina o rezolutie Full HD de 1920 x 1080px
  • unitare de incarcare Wireless
  • USB Type-C
  • plus diferite alte tehnologii la care Apple lucreaza intens.

Camera este una dintre necunoscute si Jermaine lanseaza o ipoteza in urma careia incertitudinile sunt destul de evidente. Daca el preconizeaza un senzor de 16 MP, majoritatea publicatiilor de specialitate consolideaza pozitia Apple in aceasta privinta si opteaza pe un senzor de 12MP.

Sansele ca macheta propusa de Jermaine sa devina un fapt real sunt destul de mici insa video-ul sau de prezentare a acestui potential iPhone 7 este realizat intr-un mod cat se poate de profesionist si totodata increzator.

Pasionat de tehnologie, Electroclub.ro reprezinta locul in care analizez si imi expun opinia despre aparatura electronica si electrocasnica. Aici veti citi ghiduri utile, sfaturi despre cum sa alegeti cele mai potrivite aparate electronice, IT sau electrocasnice pentru uz personal sau pentru acasa.

Niciun comentariu la acest articol

      Lasă un comentariu