PREȚ MIC

Frigidere Beko No Frost ieftine

Frigiderele sunt electrocasnice esențiale într-o locuință, ce se asigură că mâncarea ta rămâne întotdeauna sănătoasă și igienic depozitată. Gama de frigidere Beko No Frost se descurcă de minune când vine vorba de performanțele pe care trebuie să le aibă un frigorific.

Mai ales în cazul refrigerării (înghețării alimentelor), procesul de răcire a unei substanțe întrucât aceasta să ajungă la o temperatură mai joasă decât cea din a din mediul înconjurător, fie că vrei să ții legumele și alte alimente proaspete și reci sau să aduci mâncăruri gata preparate la temperatura limită de îngheț pentru a le putea servi sau folosi mai târziu, frigiderele Beko cu funcția No Frost sunt alegerea ideală.

În trecut se foloseau diferite practici pentru menținerea alimentelor în stare proaspătă, de la acoperirea lor cu pământ și zăpadă și până la păstrarea lor sub apă, afumarea, îmbibarea cu plante cu proprietăți de conservare sau diverse astfel de practici.

Încă de la mijlocul secolului trecut, în perioada anilor ’50, frigiderele au devenit electrocasnice indispensabile, fiind aproape imposibil să îți imaginezi o locuință din care să lipsească un aparat frigorific, fie el frigider No Frost sau clasic, combină frigorifică sau orice altceva.

Frigider Beko No Frost – informații, prețuri și păreri.

Cei de la Beko dispun de o gamă foarte largă de electrocasnice frigorifice cu tehnologia No Frost care să își găsească un loc în orice bucătărie modernă.

Ce înseamnă No Frost?

no frostUn frigider No Frost Beko te scapă de desele decongelări ale congelatorului. Acesta folosește un sistem cu aer rece care circulă încontinuu prin compartimente și îndepărtează umezeala. În acest fel se previne acumularea de gheață pe suprafața alimentelor și a pereților interiori, timp în care și consumul de energie electrică este minim.

Spațiul interior va fi utilizat acum doar pentru depozitarea alimentelor având în dotare funcția No Frost. Curățarea și decongelarea congelatorului nu vor mai fi procedee de care să ne lovim foarte des, pachetele de alimente nu se vor mai lipi unul de celălalt, iar mâncărurile vor fi conservate mult mai bine.

De obicei, un frigider Beko No Frost folosește un sistem dublu de ciruclare a aerului și este dotat cu un număr destul de mare de funcționalități:

  • înghețare rapidă a alimentelor;
  • congelare a unui volum mai mare de produse;
  • compartiment cu temperatură constantă setată la 0 grade celsius;
  • compartiment special pentru păstrarea alimentelor în stare proaspătă;
  • controlul umidității;
  • programe ecologice pentru economisirea de energie electrică;

Dimensiunea frigiderelor de la Beko.

După cum am spus, cei de la Beko au o mulțime de modele de care să se bucure orice cumpărător. Prin varietate ne referim în principal la dimensiunea produselor lor, deoarece statisticile arată că spațiul este unul dintre cele mai importante criterii de selecție.

Pentru bucătării mici.

Cu siguranță ți-ar fi de folos un frigider Beko No Frost pe care să îl poți pune sub blatul de bucătărie, mai precis un model incorporabil. E perfect pentru bucătăriile apartamentelor unde spațiul este cu adevărat limitat.

Pentru spații mai mari.

Dacă ai o bucătărie spațioasă și o familie numeroasă, nu e doar o plăcere, cât și o necesitate să îți cumperi un frigider No Frost Beko cu capacitate de stocare mare, mai exact unul dintre acele frigidere dotat cu frigider și congelator, ambele cu propriul sau chiar propriile sale compartimente.

Poți alege un frigider No Frost care să aibă congelatorul și zona de răcire propriu-zisă în proporții egale sau un model care să aiba frigiderul mai mare decât spațiul de înghețare. Există și aparate individuale fiecărui tip de refrigerare(o ladă frigorifică cu rol doar de înghețare sau un frigider fără congelator).

De asemenea, se găsesc foarte multe modele cu structură foarte compactă: frigider în stil american, side by side No Frost sau combină frigorifică. Acestea au o compartimentație diferită. Frigiderul este sau poate fi împărțit în două zone, fiecare având ușă individuală. Congelatorul are mai multe sertare cu temperaturi diferite pentru a favoriza conservarea anumitor tipuri de alimente.

Caracteristicile frigiderelor Beko.

Un frigider No Frost Beko dispune de multe funcții inovative care să te ajute să depozitezi mâncarea mai ușor. Acest aspect include folosirea unor rafturi ajustabile din sticlă, oferindu-ți mai mult control asupra spațiului pentru obiectele mai voluminoase.

Compartimentația

Unele frigidere au compartimente special destinate conservării cărnii, unde temperatura este mai mică, deseori prestabilită de producător și recomandată exclusiv păstrării în stare proaspătă a acestor produse alimentare.

Pentru o organizare mai bună a produselor, e bine să alegi un model cu compartimente transparente pentru a putea vedea exact ce este depozitat în interior fără a deschide raftul respectiv de fiecare dată.

Prospețimea

frigider beko no frostRolul principal al unui frigider Beko No Frost este acela de a menține mâncarea proaspătă și curată, eliminând bacteriile și întrerupând procesul de răspândire a acestora. Anumite modele vin cu funcții speciale care să te asigure că produsele alimentare nu vor fi prea curând contaminate.

Pe langă tehnologia No Frost, Beko mai aduce și Active Fresh Blue Light, o funcție care prelungește procesul de fotosinteză din frigider. Fructele și legume vor avea o durată de viață mult mai mare, timp în care își și păstrează proprietățile nutritive, gustul și mirosul.

Având sisteme suplimentare de ventilație și răcire, tehnologia NeoFrost de la Beko menține umiditatea la un nivel optim și temperatura rămâne constantă. Poți alege un model care să dispună de un sistem de avertizare atunci când valoarea termică este prea ridicată.

Ușile și compartimentele sunt foarte bine sigilate și special realizate pentru a ține la distanță bacteriile. Nu doar că temperaturile scăzute vor întrerupe proceul de răspândire, dar bacteriilor le va fi mult mai greu să ajungă pe suprafața alimentelor depozitate în frigider sau congelator.

Mentenanță

Pe lângă compartimentație, stocarea ușoară a produselor și prospețime, există și funcții speciale care să te ajute să prelungești durata de viață a frigiderului Beko cu tehnologia No Frost și să economisești timp folosind setările automatizate.

Spre exemplu, funcția Frost Free va dezgheța frigiderul automat, fără a mai fi nevoie să o faci tu manual sau să oprești alimentarea electrică doar pentru a te folosi de temperatura din cameră ca factor pentru decongelare.

Tehnologia Freezer Guard sporește gradul de fiabilitate al frigiderului, având acum posibilitatea de a ține electrocasnicul în încăperi în care temperaturile sunt foarte scăzute, fără ca acestea să afecteze în vreun fel funcționarea optimă a dispozitivului.

Utilitate

frigider no frost bekoDacă ai probleme cu spațiul sau organizarea electrocasnicelor și a obiectelor de mobilier din locuință și îți este greu să te gândești din timp la toate variantele, cunoaștem o caracteristică pe care o poți lua în calcul pentru a limita numărul maxim de posibilități din care poți selecta un frigider Beko No Frost: uși reversibile.

Anumite modele au un spațiu special în care temperatura coboară sub 0 grade, loc folosit pentru realizarea cuburilor de gheață. Este o zonă mică în interiorul căreia poți folosi accesorii cu forme pentru cuburi.

Consumul energetic

Mai toate frigiderele Beko cu funcția No Frost sunt acum EcoSmart. Asta înseamnă că au trecut testul efectuat de specialiștii în domeniul economisirii de energie electrică și au un consum foarte mic, ajutându-te să economisești bani și tu, la rândul tău, să ajuți mediul înconjurător prin consumul redus.

Fiind într-o perioadă în care tehnologia este atât de intens dezvoltată încât am ajuns să întâlnim cuvântul Smart peste tot, inclusiv la frigidere, inteligența electrocasnicelor ne furnizează o multitudine de moduri prin care putem să economisim tot mai multă energie.

Există un mod special pentru vacanță pe care îl regăsim la dispozitivele mai noi. Acesta va alege o temperatură perfectă pentru ca frigiderul Beko să reducă drastic consumul de curent electric, păstrând aerul din interior la o temperatură optimă conservării produselor alimentare.

De asemenea, orice frigider No Frost Beko este reprezentat de o clasă energetică cuprinsă în intervalul A+++  –  G, clasa A+++ fiind cea mai eficientă. Consumul depinde și de factori precum volumul de depozitare(frigider și congelator) sau nivelul de zgomot(măsurat în decibeli).

Pentru a beneficia de mai multe informații despre cum puteți folosi sau întreține un frigider No Frost de la Beko, consultați manualul de instrucțiuni oferit de producător.

Frigiderul Gelato by Beko
02:21
BEKO ACTIVE DUAL COOLING
01:58
Combine Frigorifice Side-by-side - Neo frost
00:32
Combina frigorifica - Active fresh
00:32
Beko - Tehnologia NeoFrost
00:38

Pasionat de tehnologie, Electroclub.ro reprezinta locul in care analizez si imi expun opinia despre aparatura electronica si electrocasnica. Aici veti citi ghiduri utile, sfaturi despre cum sa alegeti cele mai potrivite aparate electronice, IT sau electrocasnice pentru uz personal sau pentru acasa.

Niciun comentariu la acest articol

      Lasă un comentariu