HP va lansa un smartwatch in tandem cu Movado

HP Movado BOLD Motion Smartwatch

Movado este un fabricant cunoscut de ceasuri de mana, compania elvetiana fiind una dintre cele mai apreciate branduri la nivel european. Utilizand aceasta imagine de companie mare a celor de la Movado, HP incearca sa lanseze un smartwatch prin care va tenta foarte multi pasionati de gadget-uri si ceasuri de mana de bun gust.

Din punctul nostru de vedere, acest ceas are toate sansele sa va lase cu gura cascata datorita unui mix fantastic intre estetica unui ceas analogic si designul inovativ al unui smartwatch. Ce-i drept, majoritatea producatorilor de ceasuri inteligente incearca sa pastreze forma si caracteristicile unui ceas normal, riscurile fiind enorme in cazul unei abateri semnificative.

Una dintre cele mai impresionante aparitii din ultimii doi ani, ceasul inteligent, se bucura de o popularitate ridicata in anumite locuri de pe mapamond. Totusi, pentru a-i putea starni pe toti cei care sunt reticienti la o astfel de tehnologie, trebuie sa vii cu numeroase optiuni si avantaje practice. In aceste conditii, ceasul inteligent ideal pe care un utilizator de rand l-ar cumpara pentru a-si inlocui vechiul accesoriu vestimentar trebuie sa fie perfect. Estetic, functional si practic, trei coordonate pe care un ceas inteligent trebuie sa le detina pentru a iesi in evidenta.

Revenind la subiectul acestui articol, HP se numara printre numeroasele companii care au incercat sa stimuleze cumva publicul in vederea achizitionarii unui astfel de gadget. Alaturi de Movado, HP scoate la rampa modelul HP Movado BOLD Motion Smartwatch, un nume aparent greu de retinut dar un gadget care preia stilul ceasurilor producatorului elvetian si il rafineaza adaugand functionalitati de mare calitate.

Urmarind acest device, aveti impresia ca este un ceas analogic normal care nu face nimic altceva decat sa va indice ora sau data. Ei bine, lucrurile nu sunt atat de simple pe cat par, HP Movado BOLD Motion Smartwatch oferind semnale in momentul in care aveti notificari cauzate de apeluri in asteptare, emailuri, mesaje sau chiar intalniri punctate in agenda personala. Pe langa aceste functii de baza, este partenerul ideal pentru sedintele din sala de fitness masurand toate coordonatele fizice, dispune de sistem de LED-uri pentru notificari precum si un modul de vibratii foarte inteligent.

HP Movado BOLD Motion Smartwatch este unul dintre putinele smartwatch-uri compatibile atat cu sistemul de operare Android cat si cu iOS. Aveti nevoie de o simpla conexiune Bluetooth pentru a va bucura de functionalitatile sale, structura sa fiind compusa dintr-o bratara din silicon, carcasa cu diametru de 44 mm realizata din otel inoxidabil si un sistem de prindere clasic.

Daca in trecut HP a avut o colaborare destul de reusita cu Michael Bastian in vederea realizarii accesoriilor vestimentare dar si cu Vivienne Tam pentru a defini cateva modele de netbook-uri, iata ca astazi a venit momentul sa-si completeze portofoliul de colaboratori si cu Movado. HP Movado BOLD Motion Smartwatch este fara doar si poate un accesoriu in tendinte, de bun gust, functiile sale cu nimic iesite din comun definind un smartwatch care s-ar putea sa se vanda mult mai bine decat predecesorul HP Bold.

Pasionat de tehnologie, Electroclub.ro reprezinta locul in care analizez si imi expun opinia despre aparatura electronica si electrocasnica. Aici veti citi ghiduri utile, sfaturi despre cum sa alegeti cele mai potrivite aparate electronice, IT sau electrocasnice pentru uz personal sau pentru acasa.

Niciun comentariu la acest articol

      Lasă un comentariu