Karma, drona celor de la GoPro va fi lansata anul viitor

Poate cel mai asteptat proiect al celor de la GoPro, drona Karma urmeaza sa fie lansata in mod oficial pe piata undeva la mijlocul anului 2016. Proiectul este in derulare de mai bine de un an, perioada in care s-au tot lansat zvonuri in privinta lansarii sale.

Desi GoPro nu dorea sa faca publice niciun fel de informatii despre lansare, un videoclip scapat pe Youtube i-a dat de gol si au fost nevoiti sa raspunda la intrebarile pertinente venite din partea presei de specialitate. Videoclipul prezinta numele dronei: Karma, dar si cateva informatii despre maniera in care aceasta functioneaza.

Ulterior aparitiei videoclipului, pe blogul GoPro a fost lansat si un articol prin care s-a pus capat speculatiilor si a fost inaintat chiar si un termen de lansare: 2016.

GoPro pare sa raspunda mai degraba celor de la DJI, companie cu mare succes pe piata dronelor care au anuntat lansarea unei camere 4K cu echipament Selfie Stick. Nu stim daca este vorba despre plata unei polite din partea celor de la GoPro, cert este ca piata dronelor este intr-o continua dezvoltare iar compania americana poate avea avantajul deja celebrelor sale camere in action.

Informatiile despre produsul GoPro Karma sunt destul de limitate in acest moment iar indiciile sunt mai degraba scapari ale companiei. Videoclipul este unul mai degraba de prezentare a produsului, speculatiile indicand o echipare quad-copter dotat cu o camera de tip 4K.

Din punctul nostru de vedere, GoPro raspunde atat celor de la DJI cat si celor care si-au dorit implicarea companiei pe piata dronelor. Despre produs speram sa aflam mai multe la evenimentul CES din 2016, afirmatie intarita si de speculatiilor expuse in presa de catre Verge in privinta primelor informatii oficiale privind echipamentele folosite pentru proiectul Karma.

Pasionat de tehnologie, Electroclub.ro reprezinta locul in care analizez si imi expun opinia despre aparatura electronica si electrocasnica. Aici veti citi ghiduri utile, sfaturi despre cum sa alegeti cele mai potrivite aparate electronice, IT sau electrocasnice pentru uz personal sau pentru acasa.

Niciun comentariu la acest articol

      Lasă un comentariu