Lumia Phone X – noua gaselnita a celor de la Microsoft?!

Lumia Phone x

Luna februarie se anunta una destul de incarcata in tabara celor de la Microsoft, mai ales in zona dedicata smartphone-urilor. Chiar daca gurile rele spun ca Microsoft n-o sa surprinda cu absolut nimic special in acest an, compania nord-americana pare sa stinga aceste speculatii anuntand mult-asteptatul telefon Lumia.

O divizie a celor de la Microsoft care isi are birourile in indepartatul teritoriu al Chinei a publicat un material video prin care facea unele referiri la noul Windows 10. Mai exact, este vorba despre legatura dintre Continuum si noul Windows lansat de Microsoft, aspect pe care multi dintre fanii sistemului de operare l-au asteptat cu sufletul la gura.

Alaturi de Continuum apar si unele detalii despre Lumia Phone X, creatia prin care Microsoft spera sa puna capat, in sfarsit, dominatiei celor de la Android sau IOS pe piata de telefoane inteligente. Dupa cum bine stiti, Lumia Phone X a fost anuntat inca din anul 2015 insa speculatiile nu s-au materializat niciodata in procent de 100%, pana si acest material fiind unul mai degraba de promovare a sistemului de operare Windows 10.

Continuum este un feature al noului sistem de operare care poate fi utilizat indeosebi pe noile device-uri marca Microsoft. Mai exact, telefoanele cu pricina sunt Lumia 950/XL, Acerd Jade Primo sau Lumia Phone X, acesta din urma nefiind (inca) un produs pe care sa il putem regasi pe piata.

Descrierea lui Continuum se leaga atat de viitoarea lansare a lui Lumia Phone X cat si cea a mult asteptatului Surface Phone, un device despre care se spune ca urmeaza a fi prezentat in cursul anului urmator.

Lumia 650 nu este tocmai un terminal de top insa este unul care se anunta extrem de fiabil. Cel mai probabil, Microsoft il va lansa in cursul lunii urmatoare, printre dotarile sale numarandu-se un ecran cu diagonala de 5 inci si rezolutie HD, procesor Snapdragon 212 si o memorie RAM de 1GB. La nivelul capacitatii de stocare, Microsoft il va inzestra pe Lumia 650 cu un spatiu intern de 8GB ce va fi extins prin intermediul unui card de memorie microSD.

Cu o camera de 8MP in zona dorsala dar si cu un senzor secundar de 5MP, pretul lui Lumia 650 se anunta a fi unul moderat, pentru toate buzunarele.

Pasionat de tehnologie, Electroclub.ro reprezinta locul in care analizez si imi expun opinia despre aparatura electronica si electrocasnica. Aici veti citi ghiduri utile, sfaturi despre cum sa alegeti cele mai potrivite aparate electronice, IT sau electrocasnice pentru uz personal sau pentru acasa.

Niciun comentariu la acest articol

      Lasă un comentariu