Samsung Pay este disponibil si pe noile televizoare Smart comercializate in Romania

Samsung Pay on tvInitial, Samsung Pay a fost conceputa ca o alternativa facila de efectuare a platilor prin intermediul device-urilor mobile. Cu ajutorul telefonului mobil sau a unei tablete poti face cumparaturi online platind in deplina siguranta. Ulterior, Samsung a dorit sa extinda putin utilitatea aplicatiei si a implementat-o tuturor modelelor de SMART TV-uri de generatie noua.

Functia este disponibila pe majoritatea televizoarelor SMART vandute de Samsung in Romania, utilizatorii avand la dispozitie posibilitatea de a cumpara aplicatii, jocuri, filme si carti electronice. Totul se face extrem de rapid si de simplu, de preferat din propriul fotoliu al livingului in care va petreceti timpul liber. Samsung Pay on TV se poate folosi printr-o simpla adaugare a datelor cardului vostru sau prin intermediul contului de Paypal.

Samsung Pay

Ulterior primei activitati de acest gen, odata ce televizorul a reusit sa memoreze datele cardului sau cele ale contului de Paypal, restul platilor se fac mult mai usor. Trebuie doar sa va introduceti CCV-ul si parola de siguranta a cardului, in cazul conexiunii prin Paypal fiind necesar sa va autentificati in baza parolei.

Pentru o siguranta suplimentara, aveti posibilitatea de a atasa si un cod PIN format din 4 cifre. De regula, parola sau CCV-ul cardului sunt suficiente pentru a securiza fiecare plata pe care o efectuati, acest PIN putand fi adaugat ca metoda suplimentara de securitate sau chiar ca unica formalitate de acces.

Conform companiei Samsung, modulul Samsung Pay va fi disponibil in numai putin de 32 de tari in care producatorul comercializeaza televizoare si alte device-uri SMART. In cazul televizoarelor SMART, modelele din 2014 si 2015 sunt vizate de introducerea acestui sistem, la fel cum toate televizoarele noi, pe care compania le va lansa in acest final de an si in anii urmatori, vor beneficia si ele de Samsung Pay.

Pasionat de tehnologie, Electroclub.ro reprezinta locul in care analizez si imi expun opinia despre aparatura electronica si electrocasnica. Aici veti citi ghiduri utile, sfaturi despre cum sa alegeti cele mai potrivite aparate electronice, IT sau electrocasnice pentru uz personal sau pentru acasa.