Star Wars a fost lansat si in Romania pentru PC, Xbox si PS4 – Vezi aici cat costa

Star Wars Battlefront coperta

Aceasta stire va bucura fara doar si poate marea masa de fani ai seriei Star Wars, cea mai noua creatie a celor de la EA DICE fiind acum disponibila si in vederea achizitie de catre publicul din Romania. Celebrul joc a ajuns intr-un punct culminant si putem afirma cu tarie ca ne aflam in clipa in care putem sa jucam cel mai bun reprezentant al sau: Battlefront.

Incepand cu data de 20 noiembrie, zi in care am avut de-a face si cu celebrarea Black Friday-ului de catre magazinele din tara, in pietele dedicate jocurilor video si-a facut aparitia Star Wars Battlefront. Sunt disponibile toate cele trei variante importante: PC, Play Station 4 si Xbox One, cei de la EA DICE colaborand si de aceasta data cu Lucasfilm Ltd pentru a defini unul dintre cele mai asteptate jocuri ale acestui an.

Din experienta noastra destul de scazuta, putem sa afirmam faptul ca modul Multiplayer este cel care aduce un plus considerabil de valoare in randul gameplay-ului. La nivel de single player, producatorii nu au insistat foarte mult si au reusit sa defineasca doar cateva scene pentru a va pregati pentru ceea ce se anunta o noua batalie stelara in zona online.

Tot in regim single player puteti incerca sa va jucati modul Survival, nimic altceva decat un test aptitudinilor care are la baza invazia a 15 trupe de calibru diferit.

Parerile pe canalele oficiale sau neoficiale nu au intarziat sa apara iar fanii jocului au declarat deja cea mai buna varianta, cea de PC surclasandu-le pe cele oferite pentru consolele de ultima generatie. Totusi, vanzarile spun faptul ca PS4 este cea mai populara platforma a jucatorilor la nivel mondial, modulul multiplayer atragand ca un magnet chiar si persoanele care nu erau neaparat adeptele jocurilor de veche generatie.

Exista un mod multiplayer foarte complex care permite un camp de lupta in care se angreneaza pana la 40 de jucatori, vehicule precum Speeder-ele, AT-AT, TIE Fighter, X-Wings sau navele Millennium Falcon fiind un adevarat deliciu pentru participanti.

Pe de alta parte, jocul permite utilizarea unui numar nelimitat de blaster-e, personalizarea dupa bunul plac a caracterului cat si posibilitatea de a controla personaje legendare precum Dart Vader, Han Solo sau Luke Skywalker.

Preturile pentru jocul Starwars Battlefront sunt urmatoarele:

Varianta pentru PC – 209 ron – Comanda aici

Varianta pentru Xbox One – 249 ron – Comanda aici

Varianta pentru PS4 – 249 ron – Comanda aici

Imagini din jocul Star Wars Battlefront:

Star Wars Battlefront Star Wars Battlefront 3 Star Wars Battlefront 2 Star Wars Battlefront 1

Pasionat de tehnologie, Electroclub.ro reprezinta locul in care analizez si imi expun opinia despre aparatura electronica si electrocasnica. Aici veti citi ghiduri utile, sfaturi despre cum sa alegeti cele mai potrivite aparate electronice, IT sau electrocasnice pentru uz personal sau pentru acasa.

Niciun comentariu la acest articol

      Lasă un comentariu